Petak, 01/09 - Fudbal, Italija, Serija A
01/09Sasuolo vs VeronaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
30/08/2023 02:45
Serija A nam je do sada donela nekoliko veoma zanimljivih rezultata, a ovog vikenda su na programu mečevi trećeg kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Sasuola i Verone koji je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Sasuolo

Fudbaleri Sasuola će dati sve od sebe da se ove sezone konačno umešaju u borbu za plasman na poziciju koja na kraju šampionta donosi mesto koje vodi u evropskim takmičenjima, međutim, to neće biti nimalo lak zadatak.
Do sada je tim iz Ređo Emilije odigrao dva kola i trenutno se nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.
U prvom kolu je Sasuolo poražen na svom terenu od Atalante kada je bilo 0:2, da bi u drugom kolu nekadašnji učesnik Liga Evrope izgubio od Napolija u gostima.

Verona

Iako je još uvek rano pričati o tome Verona je za sada apsolutni hit šampionata, a to nam najbolje govori podatak da se ova ekipa trentno nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa maksimalnih šest osvojenih bodova.
Tim koji je prošle sezone tek nakon baraža izborio opstanak u društvu najboljih, je u prvom kolu bio bolji od Empolija u gostima, da bi u drugom kolu tim iz grada ljubavi napravio pravu senzaciju savladavši prošlosezonskog finalistu Liga Evrope - ekipu Rome sa 2:1.

Naš predlog

Iako je za očekivati da Verona nastavi sa sjajnim partijama na startu sezone, najrealnije je da ovde probate sa igrom na veliki broj pogodaka, konkretno 3+ uz kvotu 1.85 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.