Petak, 01/09 - Fudbal, Španija, La Liga
01/09Cádiz vs ViljarealDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
30/08/2023 02:52
Premijerni meč četvrtog kola španskog prvenstva se igra u Kadizu gde će istoimena ekipa na svom stadionu ugostiti Viljaeral. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Kadiz

Kadiz je prošle sezone stigao do opstanka, i to najviše zahvaljujući sjajnim partijama na domaćem terenu, što treba očekivati i u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala.
Nakon tri odigrana kola ova simpatična ekipa se nalazi na desetom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
Nakon početnog trijumfa nad Alavesom na svom terenu i očekivanog poraza od Barse na strani, Kadiz je u prošlom kolu remizirao na svom stadionu protiv Almerije kada je bilo 1:1.

Viljareal

Žuta podmornica je u prošlom kolu bila akter jednog neverovatnog susreta na Keramici u kom smo videli čak sedam pogodaka, ali je na kraju ipak slavila Barselona i to rezultatom 3:4, a bio je to bez ikakve sumnje najbolji meč dosadašnjeg toka prvenstva.
Trenutno se Viljareal nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz osvojena tri boda, do kojih je ova ekipa stigla nakon trijumfa na gostovanju kod Majorke, kada je bilo 0:1.
Pre toga je klub sa Keramike poražen u prvom kolu od Betisa na svom stadionu sa 1:2.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Kadiz igra sjajno na svom terenu, i mišljenja smo da ova ekipa neće doživeti poraz ni na ovom duelu protiv Viljareala, čiji su se fudbaleri dosta iscrpili u prošlom kolu, pa je hrabra preporuka dupla šansa 1x uz kvotu 1.61 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.