Petak, 01/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
01/09Radnik Surdulica vs TSC Bačka TopolaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
31/08/2023 12:51
Neporaženi Radnik i vodeći TSC sastaju se u Surdulici. Pored Partizana i Voždovca, ovo su jedini timovi bez poraza. Meč se igra u petak u 19 časova.
Radnik

U odnosu na prethodnu sezonu kada su na staru beležili sve same poraze, fudbaleri Radnika sada još uvek nisu ostili gorčinu neuspeha i pored toga da je odigrano pet kola. Uspeh je još i veći znajući da nisu mogli da igraju kao domaćini na svom terenu zbog lošeg stanja travnate podloge, već na niškom Čairu. Ipak, u ovih pet kola Surduličani su slavili samo jednom, bilo je to u meču sa Spartakom u Nišu, dok su sa Novim Pazarom kući, te protiv Mladosti, Voždovca i Čukaričkog u gostima, igrali nerešeno. Tri od četiri remija bila su bez pogodaka, pa je odbrana glavna uzdanica ekipe koju predvodi Slavoljub Đorđević, nekadašnji štoper Crvene zvezde.

TSC

Topolčani su na prvom mestu, imaju četiri pobede i onaj startni remi sa Partizanom. Podsetimo da su protiv crno-belih izbegli poraz golom u poslednjim sekundama meča, a da su nakon toga pobedili redom niški i kragujevački Radnički, Javor i IMT. Na ta četiri meča TSC nije primio ni gol. Ipak, ta odbrana nije položila ispit u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Na dva eča protiv portugalske Brage kapitulirala je sedam puta, pa TSC-u ostaje utešni plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što im je i bilo zagarantovano osvajanjem vicešampionske titule u prethodnoj sezoni. Pred početak ovog meča saznaće i svoje rivale u grupi, a sigurno je da ih u Surdulici čeka težak posao.

Predlog

Gledajući dosadašnje rezultate ova dva tima u prvenstvu, sve ukazuje na to da će golova biti malo, ako ih uopšte i bude. TSC je favorit, stiže kao lider, ali je Radnik odoleo na Banovom Brdu, što ne uspeva baš mnogima. Izbegnite konačan rezultat i igrajte na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.69.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.