Petak, 01/09 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
01/09Ajntraht Braunšvajg vs Sankt PauliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
31/08/2023 13:07
U Braunšvajgu se sastaju tim sa slabim napadom i ekipa sa granitnom odbranom. Meč nemačke Cvajte igra se u petak u 18.30.
Braunšvajg

Ekipa Ajntrahta iz Braunšvajga će se i ove sezone boriti za opstanak u Cvajti. To možemo da tvrdimo posle samo četiri utakmice u novom prvenstvu. Osvojili su samo tri boda, zahvaljujući minimalnom trijumfu nad Šalkeom, dok su ostala tri meča, protiv Kila, Magdeburga i Karslruea izgubili. I pored neuspeha, ti porazi su bili minimalni, sa golom razlike, što znači da ovaj tim igra dosta čvrsto. Problem je efikasnost, samo dva postignuta gola na četiri meča je premalo, pa i broj bodova nije tako loš uzimajući u obzir to koliko su puta tresli protivničke mreže. Prošle sedmice Braunšvajg je poražen od Karslruea 2:0 u gostima.

Sent Pauli

Gosti iz predgrađa Hamburga ponovo su među favoritima kada je plasman u Bundesligu u pitanju. Prošle sezone su igrali očajno u prvom delu, a zatim fantastično u nastaku, ali su na kraju malo popustili i izgubili i treće mesto koje vodi u baraž. Sada su mnogo bolji nego prošle godine u ovo vreme, još nemaju poraz, ali imaju samo jednu pobedu u prva četiri kola. Ne pamtimo kada je na utakmicama Sent Paulija palo ovako malo golova. U prvom kolu u pobedili u Kajzerslauternu sa 2:1, i to su jedini golovi koje su navijači videli na njihovim utakmicama u Cvajti do sada. U naredna tri kola igrali su 0:0 protiv Fortune, Grojter Firta i Magdeburga. Jedino su se raspucali u DFB kupu protiv nižerazrednog Delmenhorsta i slavili sa 5:0.

Predlog

Gosti dolaze po pobedu u Braunšvajg, ali da bi to ostvarili prvi uslov je da pogode mrežu rivala. Njima to baš i ne polazi često za rukom, a jedino golove daju kada gostuju, što ostavlja nadu da mogu do trijumfa. Po nama je sigurnije igrati na mali broj golova, za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.