Subota, 02/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
02/09Čelsi vs Notingem Forest1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/09/2023 09:27
U subotu je spektakularna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čelsija i Notingem Foresta. Početak ovog susreta je zakazan za 16 časova.
Čelsi

Čelsi je ponovo dosta uložio ovog leta, ali su rezultati za sada nažalost izostali.
U prva dva kola tim iz Londona nije uspeo da ostvari trijumf, i to pošto su na premijeri Plavci remizirali na svom terenu protiv Liverpula, a u drugom doživeli poraz na gostovanju kod Vest Hema, pošto je taj susret završen rezultatom 3:1.
Ipak, u trećem kolu je jedan od favorita za najviši plasman konačno stigao do pobede i to na svom terenu protiv Lutona kada je bilo 3:0, uz konstataciju da je taj trijumf Plavaca možda mogao da bude i ubedljiviji.

Notingem Forest

Notingem je prošle sezone ostvario svoj primarni cilj, a to je naravno bio opstanak u društvu najboljih, ali deluje da će Šumari ovog puta imati daleko veće ambicije.
Nakon tri odigrana kola nekadašnji šampion Engleske se nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa tri osvojena boda, ali se mora priznati da je Notingem imao dosta loš raspored.
Naime, ova ekipa je do sada gostovala kod Arsenala i Mančester Junajteda gde se ništa drugo osim poraza nije ni očekivalo, uz jedan trijumf na svom stadionu protiv Šefilda.

Naš predlog

Ukoliko želi da se ove sezone bori za naslov prvaka Engleske, Čelsi prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima protiv timova koji nisu favorit, a mišljenja smo da će to biti slučaj danas pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.