Nedelja, 03/09 - Fudbal, Danska, Superliga
03/09Lingbi vs NordsjelandUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
01/09/2023 16:42
Posle lako završenog posla u Humskoj, ekipa Nordsjelanda se prebacuje na domaći kolosek. Meč sa Lingbijem igra se u nedelju u 14 časova.
Lingbi

Domaći tim igra dosta promenjivo od starta sezone, pred ovo kolo zauzima tek 9. mesto sa 7 osvojenih boodva. Lingbi je dva puta pobedio, jednom remizirao i tri puta je poražen. Na takav način neće moći do plasmana u plej-of, tačnije neće se naći u gornjoj polovini tabele na kraju regularnog dela prvenstva u danskoj elitnoj ligi. Lingbi igra bolje na sbvom terenu, poraženi su samo od šampiona FC Kopenhagena, a pobedili su na ostala dva meča, protiv Mitjilanda i Randersa, a utakmica sa Mitjilandom bila im je najbolja partija ove sezone, tada su tim iz Herninga pobedili sa 4:1.

Nordsjeland

Upoznli smo se dobro sa timom iz Faruma i sada nam ništa nije čudno kada pobeđuju svoje rivale u Danskoj. Učinili su to i protiv Mitjilanda u prethodnom kolu, kada su na svom terenu slavili sa 3:0. Prethodno su isprašili Partizan u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija, trijumfovali su sa 5:0, a pobedu su upisali i pre nekoliko dana u revanšu u Beogradu, doduše minimalnu. U Super ligi Danske dele prvu poziciju sa FC Kopenhagenom, obe ekipe imaju po 5 pobeda i po jedan poraz, i sva je prilika da ćemo imati trku u dvoje, kada je titula u pitanju, mada uvek treba računati na oslični Brondbi. Nordsjeland poseduje kvalitet, ali bi za njih bolje bilo da je Nuama ostao u timu, ali 23 miliona od Liona morali su se uzeti.

Predlog

Nordsjeland je jedini poraz dođiveo na prethodnom gostovanju u prvenstvu. Izgubili su od Silkebroga sa 2:0, ali su nakon toga upisali tri trijumfa, dva protiv Partizana i jedan protiv Mitjilanda, sa devet datih i bez primljenog gola na tim utakmicama. Verujemo u efikasan duel u Lingbiju i bar dve lopte u mreži domaćina. Za T22+ kvota je 1.76 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.