Nedelja, 03/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
03/09Kristal Palas vs Vulverhempton1X2tip: X
7 / 10 Ulog
01/09/2023 16:55
Pred pauzu u šampionatu u Engleskoj je na programu 4. kolo. Na Selhurst parku Kristal Palas dočekuje Vulverhempton u nedelju od 15 časova.
Kristal Palas

Menjaju se treneri u Palasu, ali igra ostaje ista. I kod Patrika Vijere, koji je na klupi bio do finiša prošle sezone, i kod Roja Hodžsona, koji je posle njega uspeo da stabilizuje ekipu i izbori opstanak, od golova ni traga ni glasa. Palas malo prima, malo i daje, ali na kraju svakog prvenstva bude u sredini tabele. U prva tri kola nastavljaju po starrom, prvo pobeda, pa poraz i na kraju remi. Sve tri utakmice odigrali su u intervalu 0-2 gola. Slavili su na premijeri u Šefildu, izgubili od Arsenala golom sa bele tačke, a onda osvojili bod kod Brentforda. Jedino su bili raspucani u EFL kupu, ali trijumf od 4:2 nad Plimutom ne mora da bude nikakav pravi pokazatelj, jer se radi o pomalo nevažnom takmičenju.

Vulverhempton

Pravu paniku je pred sam start sezone izazvala odluka trenera Đulena Lopetegija da napusti klupu Vukova. Španac je zamerio upravi na nedovođenju pojačanja i rešio je da digne sidro. Reagovali su u Vulverhemtonu i palicu poverili Geriju O\'Nilu, koji je, čini se, tek u prošlom kolu uspeo da pohvata konce i slavi na važnom gostovanju na Gudisonu protiv Evertona. Prethodno su Vukovi poraženi od Junajteda na Old Trafordu minimalnim rezultatom i od Brajtona ubedljivo na svom Molinjuu.. Posle pobede nad Karamaeala upisali su još jednu u EFL kupu, sa čak 5:0 poražen je Blekpul, član Čempionšipa.

Predlog

Kada igraju ova dva tima možete računati na mali broj golova, a posebno kada se međusobno sastaju. Istina, u prethodnim duelima uvek je bilo golova, a u ovom veku se nijedan njihov duel nije završio rezultatom 0:0. Ono što upada u oči je izostanat remija, pa nam se čini da je došlo vreme za jedan nerešen ishod. Za x kvota je 3.40 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.