Nedelja, 03/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
03/09Ajntraht Frankfurt vs KelnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
02/09/2023 16:33
Nemačka Bundesliga nam je do sada donela nekoliko zaista neverovatnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ajntrahta i Kelna. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Ajntraht

Fudbaleri Ajntrahta za primarni cilj ove sezone imaju izlazak na evropsku scenu, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se tim iz Frankfurta nalazi na osmom mestu na tabeli i još uvek ne zna za poraz.
U prvom kolu je uz dosta muke na domaćem terenu savladan Darmštad, dok je u drugom kolu nekadašnji osvajač Liga Evrope remizirao na gostovanju kod Majnca, kada je bilo 1:1.

Keln

Što se tiče Kelna, utisak je da ova ekipa ne bi smela da ima previše problema oko opstanka u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.
Ruku na srce, popularni Jarčevi su imali dosta težak raspored, pa je tako ova ekipa u prvom kolu poražena na strani kod Borusije iz Dortmunda, kada je bilo 1:0.
U drugom kolu je Keln na svom stadionu izgubio i od Volfsburga, i to rezultatom 1:2.

Naš predlog

Dosadašnji mečevi trećeg kola Bundeslige su nam doneli baš dosta pogodaka, a vrlo lako se može dogoditi da to bude slučaj i danas, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.