Nedelja, 03/09 - Fudbal, Italija, Serija A
03/09Inter vs FiorentinaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
02/09/2023 20:23
Meč prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona Intera i finaliste Lige konferencija Fiorentine biće zasigurno jedan od najzanimljivijih duela u Italiji danas. Meč je na programu od 18 časova i 30 minuta.
Inter

Neuroazuri su ušli u ovu sezonu kao jedni od glavnih favorita za osvajanje Skudeta, a pred kraj prelaznog roka su njihove ambicije potvrđene dovođenjem iskusnog Klasena i dugogodišnjeg štopera Minhenskog Bajerna - Pavara. Aleksis Sančez se vratio u klub i sigurno će predstavljati dodatno pojačanje u napadu na trofeje ove sezone. Inter je novu sezonu započeo trijumfalno, u prvom kolu prvenstva je savladana Monca, a u drugom Kaljari na Sardiniji identičnim rezultatom, te sa maksimalnih 6 bodova iz dvije utakmice i gol razlikom 4:0, pored Napolija i Milana predstavljaju jedini klub koji je maksimalan do sada. Navijači Neuroazura po dobrom pamte poslednji susret sa Fiorentinom jer su u tom duelu posle preokreta uspijeli da osvoje kup Italije. Ovaj meč dolazi u veoma dobrom trenutku za njih pa smo mišljenja da ćemo gledati veoma zanimljiv duel.

Fiorentina

U neku ruku uspiješna ali na kraju tako razočaravajuća sezona za njih. Igrali su 2 finala i u oba su poraženi. Klub u novu sezonu ulazi sa identičnim ambicijama, napad na trofeje, a ponovo će imati priliku da osvoje i Ligu konferencija pošto su kroz kvalifikacije uspijeli da se plasiraju u grupnu fazu. Na samom početku ove sezone igraju veoma ofanzivan i napadački fudbal što nam pokazuju i dosadašnji rezultati u prva dva kola Serije A. U prvom kolu su savladali povratnika Đenovu sa 1:4, dok su u drugom kolu ispustili pobjedu protiv Lećea, kada su uspijeli da ispuste 2 gola prednosti i na kraju se zadovolje samo jednim bodom. Zadnjeg dana prelaznog roka klub je napustio Luka Jović koji je pojačao redove Interovog gradskog rivala - Milan. Prošle godine su uspijeli da slave na Đuzepe Meaci i savladaju Inter rezultatom 0:1, pa će osokoljeni tom pobjedom i ovog puta na megdan Interu izaći dignutog garda.

Naš predlog

Inter je očekivano favorit u ovom duelu. Pošto obje ekipe posjeduju veoma kvalitetne igrače u svom sastavu i pošto njihovi dueli tradicionalno obiluju golovima, naš prijedlog je da pokušate sa igrom - oba tima daju gol - po kvoti 1.80 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.