Nedelja, 03/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
03/09Nica vs Strazbur1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/09/2023 22:13
U nedelju nas očekuje nekoliko veoma interesantnih duela širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali susret sa Azurne obale gde će snage odmeriti Nica i Strazbur. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Nica

Fudbaleri Nice su igrali sasvim solidno prošle sezone, a i ovog puta će primarni cilj biti plasman u neko od evropskih takmičenja.
Nakon tri odigrana kola Nica se nalazi u donjem delu tabele, a zanimljivo je da je na tri odigrana susreta ova ekipa isto toliko puta remizirala.
Ruku na srce, tim sa Azurne obale je imao izuzetno težak raspored na startu šampionata, a u prošlom kolu je ovaj tim odigrao dobar meč na svom terenu protiv Liona kada nije bilo pogodaka.

Strazbur

Što se tiče Strazbura, ovaj tim je sjajno startovao u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, u kom će bez ikakve sumnje primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
Do sada je nekadašnji učesnik Liga Evrope odigrao tri susreta i ostvario dva trijumfa, uz jedan poraz što je u ovom trenutku dovoljno za šesto mesto koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu konferencije.
U prošlom kolu je Strazbur odigrao sjajan meč na svom stadionu protiv Tuluza i bez većih problema slavio sa 2:0.

Naš predlog

Iako Strazbur igra sjajno na startu šampionata, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za prvi trijumf Nice u prvenstvu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.