Utorak, 05/09 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
05/09Union Santa Fe vs San LorencoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
04/09/2023 00:06
Jako slaba ponuda za klađenje u ponedeljak, a u nedostatku nešto zanimljivijih mečeva za vas smo ovog puta analizirali duel između Santa Fea i San Lorenca. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Santa Fe

Santa Fe ima velike ambicije u argentinskom Liga Kupu, a za sada navijači ovog tima mogu da budu i te kako zadovoljni.
Naime, u ovom trenutku se Santa Fe nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju regularnog dela donosi plasman u doigravanje.
U prvom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Rasinga, kada je bilo 1:1, da bi u drugom kolu Santa Fe odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Estudijantesa i slavio sa 1:3.

San Lorenco

San Lorenco takođe želi da ide do samog kraja kada je u pitanju argentinski Liga Kup, koji od nedavno nosi ime "Diego Armando Maradona".
U ovom trenutku se argentinski velikan nalazi na deobi četvrte pozicije sa Santa Feom, uz četiri osvojena boda.
U prvom kolu je San Lorenco slavio na veoma teškom gostovanju kod Lanusa, kada je bilo 0:1, da bi u drugom kolu u jednom sjajnom duelu na kom smo videli čak četiri pogodaka ovaj tim remizirao protiv Belgrana kada je bilo 2:2.

Naš predlog

I jedni i drugi na startu argentinskog Liga Kupa igraju na veoma visokom nivou, a mišljenja smo da će oba tima želeti da dođu do sva tri boda na ovom duelu što nam potencijalno može doneti jedan meč sa golovima na obe strane.
Ovu igru kladionica Maxbet plaća sa kvotom 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.