Ponedeljak, 04/09 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
04/09Barracas Central vs Arsenal Sarandi1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/09/2023 00:25
Nakon završetka argentinskog šampionata, u ovoj zemlji se igra Liga Kup, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Barakasa i Arsenal Sarandija. Susret između ova dva tima je zakazan za 23h.
Barakas

Iza Barakasa je solidna sezona u društvu najboljih, a naravno najbitnije je što ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala.
Zbog svega toga Barakas može da igra rasterećeno u Liga Kupu, a u ovom trenutku je situacija takva da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli grupe A bez osvojenih bodova.
U prvom kolu je Barakas poražen na gostovanju kod Veleza, dok je u drugom kolu ovaj tim doživeo debakl pošto je poražen na gostovanju kod River Plejta sa 5:1.

Arsenal Sarandi

Što se tiče Arsenal Sarandija, ovaj tim je nažalost prošlo izdanje Lige Profesional završio na poslednjem mestu na tabeli.
Od prvog do poslednjeg kola ovom timu nisu cvetale ruže, i svakako da je Arsenal ekipa koja je ubedljivo najmanje pokazala.
Što se tiče Liga Kupa, svakako da će ovo takmičenje poslužiti fudbalerima ovog tima da se iskupe svojim navijačima za katastrofalne partije u prvenstvu.
Trenutno se Arsenal Sarandi nalazi na jedanaestom mestu na tabeli grupe A, uz tri osvojena boda.

Naš predlog

Arsenal Sarandi za sada igra dosta bolje u Liga Kupu nego što je to bio slučaj u prvenstvu, međutim, Barakas je barem na papiru kvalitetniji rival, i mišljenja smo da će to ova ekipa i pokazati na ovom susretu protiv Arsenal Sarandija pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.88 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.