Sreda, 06/09 - Fudbal, Kostarika, Copa Costa Rica
06/09Pérez Zeledón vs HeredianoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
04/09/2023 22:30
Posle baš dosta vremena za vas smo zbog poprilično slabe ponude za klađenje analizirali jedan meč iz Kupa Kostarike. Ovog puta je u pitanju duel između Zeledona i Herdijana koji je zakazan za 04:00h.
Zeledon

Zeledon ima velike ambicije u Kupu Kostarike, a do četvrtfinala je ova ekipa stigla nakon što je elimisanisala San Hoze u osmini finala.
Što se tiče prvenstva, u ovom trenutku se Zeledon nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.
Do sada je ovaj tim odigrao sedam mečeva i ostvario samo jedan trijumf, dva remija, i čak četiri poraza što je zaista previše.
Na svom stadionu je Zeledon ostvario jedan trijumf, jedan remi, ali i dva poraza.

Heredijano

Heredijano je izborio direktan plasman u četvrtfinale Kupa Kostarike, gde ovaj tim ne očekuje nimalo lak zadatak protiv Zeledona, koga su ruku na srce u poslednjih devet međusobnih mečeva isto toliko puta pobedili.
U prvenstvu se nakon sedam odigranih kola Heredijano nalazi na četvrtom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
Do sada je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa i tri poraza, a u prošlom kolu je na domaćem terenu savladana Grecija sa 3:0.

Naš predlog

Pomenuli smo već da je Heredijano ostvario devet uzastopnih trijumfa nad Zeledonom pa je sigurno da se nešto tako očekuje i ovog puta, uz konstataciju da nam međusobni susreti između ove dve ekipe uvek donose pregršt golova i nema nikakve sumnje da će to biti slučaj i večeras, pa je topla preporuka igra 3+ uz kvotu 1.70 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.