Sreda, 06/09 - Fudbal, Meksiko, Liga de Expansion Mx
06/09Correcaminos UAT vs AtlanteDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/09/2023 22:37
Noć između utorka i srede nam donosi nekoliko veoma inteersantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korekaminosa i Atlantea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 05:05h.
Korekaminos

Fudbaleri Korekaminosa igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju meksičke druge lige, a pre svega, treba reći da će primarni cilj biti opstanak.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli, koja na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet odigranih susreta ova simpatična ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je Korekaminos slavio na svom stadionu protiv Oaksake, i to sa više nego ubedljivih 7:0.

Atlante

Atlante je sigurno jedan od timova koji je pokazao najviše u dosadašnjem toku ovogodišnjeg izdanja meksičke druge lige.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani La Paž.
Na sedam odigranih susreta Atlante još uvek ne zna za poraz, pošto je u tom periodu ostvareno četiri trijumfa uz tri remija.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao sjajan susret na svom terenu protiv Doradosa i bez većih problema slavio sa 3:0.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa su u prošlom kolu bile ubedljive, a to posebno mislimo na domaćina. Verovatno je i najrealnije da i Korekaminos i Atlante postignu makar po jedan pogodak na ovom duelu, zbog čega vam i preporučujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 1.78 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.