Petak, 08/09 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
08/09Litvanija vs Crna Gora1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
04/09/2023 23:52
Od četvrtka nas očekuje nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti odigrano u Nemačkoj, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Litvanije i Crne Gore. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Litvanija

Još pri pogledu na žreb bilo je jasno da je Litvanija apsolutni autsajder u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Do sada je ova selekcija odigrala tri susreta i doživela dva očekivana poraza uz jedan remi i to na svom stadionu protiv Bugarske, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu su Litvanci očekivano poraženi na gostovanju kod Mađarske kada je bilo 2:0, što je drugi poraz nakon neuspeha u prvom kolu na gostovanju kod Srbije, pošto je taj duel u Beogradu završen rezultatom 2:0.

Crna Gora

Na prvi pogled deluje da će Crna Gora teško uspeti da se umeša u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo, pošto se u ovom trenutku ova selekcija nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Mađarsku i Srbiju koje trenutno dele prvu poziciju.
Ipak, u prošlom kolu su Stevan Jovetić i drugari napravili veliko iznenađenje pošto su na svom stadionu uspeli da remiziraju protiv upravo Mađarske, a taj duel u Podgorici je završen bez pogodaka, pa deluje da je pobeda na ovom susretu protiv Litvanije moranje.

Naš predlog

Ukoliko slavi na ovom susretu protiv Litvanije, Crna Gora će ponovo doći u situaciju da se ravnopravno bori za plasman na Evropsko prvenstvo, pošto se u ovom kolu dve prvoplasirane selekcije - Srbija i Mađarska, sastaju međusobno.
Toplo vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.73 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.