Petak, 08/09 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
08/09Turska vs Jermenija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/09/2023 23:58
U petak nas očekuju novi duelu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano sledeće godine u Nemačkoj, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Turske i Jermenije. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Turska

Turska igra sjajno u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, što će nam pre svega najbolje pokazati i tabela, jer se ova selekcija nalazi na prvom mestu sa devet osvojenih bodova.
Na četiri odigrana susreta nekadašnji polufinalista Svetskog šampionata je ostvario tri trijumfa uz jedan poraz i to na svom stadionu od Hrvatske, kada je bilo 0:2.
U prošlom kolu je Turska odigrala jedan sjajan meč i na svom terenu savladala selekciju Velsa sa 2:0.

Jermenija

Jermenija je za sada najprijatnije iznenađenje ove grupe, pošto se trenutno ova selekcija nalazi na drugoj poziciji na tabeli uz šest osvojenih bodova.
Na kraju kvalifikacija će inače to drugo mesto biti dovoljno za odlazak na Evropsko prvenstvo, međutim, još je rano pričati o tome.
Na tri odigrana meča Jermeni su ostvarili dva trijumfa uz jedan poraz i to na svom terenu od upravo Turske, kada je bilo 1:2.
U prošlom kolu je drugoplasirana reprezentacija na tabeli slavila na svom terenu protiv Letonije kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Iako Jermeni igraju zaista sjajno u dosadašnjem toku kvalifikacija, mišljenja smo zaista da Turska neće imati previše problema na ovom susretu pa vam preporučujemo dao odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.