Petak, 08/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
08/09Tombense vs ABC1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
05/09/2023 00:33
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tombensea i ABC-a. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Tombense

Fudbaleri Tombensea će po svemu sudeći do kraja šampionata voditi veliku borbu za opstanak, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na osamnaestoj poziciji na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva je Tombense ostvario tri trijumfa, uz dva poraza, a u prošlom kolu je jedan od najozbiljnijih kandidata za selidbu u niži rang remizirao na gostovanju kod Londrine, kada je bilo 1:1.
Na domaćem terenu je do sada Tombense ostvario tri trijumfa, pet remija i isto toliko neuspeha.

ABC

Što se tiče ABC-a, sva je prilika da ćemo ovaj tim naredne sezone ponovo gledati u trećoj brazilskoj ligi.
Naime, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo šesnaest osvojenih bodova što je čak za jedanaest bodova manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva ABC je poput njegovog protivnika na ovom susretu tri puta remizirao uz dva poraza, uz konstataciju da je ovaj tim u prošlom kolu remizirao na svom stadionu protiv Sampajo Koreje kada je bilo 1:1.

Naš predlog

ABC čitavim tokom šampionata igra katastrofalno na strani, a deluje da će to biti slučaj i ovog puta, uz napomenu da su Tombenseu bodovi preko potrebni, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.