Petak, 08/09 - Fudbal, Francuska, National
08/09Nim vs Šateru1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
05/09/2023 00:41
U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam standardno donosi i mečeve francuske treće lige. Ovog puta smo za vas analizirali duel između Nima i Šaterua, koji je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Nim

Sigurno je da smo od Nima daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju trećeg po kvalitetu ranga francuskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji drugoligaš nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri osvojena boda.
Poražavajuće zvuči podatak da ova ekipa na četiri odigrana duela još uvek ne zna za trijumf, pošto je Nim do sada tri puta remizirao uz jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela prvi poraz u prvenstvu i to na gostovanju kod Avranša, kada je bilo 2:0.

Šateru

Šateru je ne tako davno igrao u Ligi 2, i nije tajna da će i ovog puta primarni cilj biti povratak u takmičenju koje je stepenicu iznad.
Do sada je ova ekipa odigrala četiri meča u prvenstvu i ostvarila dva trijumfa, jedan remi ali i jedan poraz i to u prvom kolu na gostovanju kod Šolea, kada je bilo 2:0, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za odlično četvrto mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Red Star.
Inače, u prošlom kolu je Šateru slavio na svom stadionu protiv Dižona sa 2:0.

Naš predlog

Iako Šateru igra dosta bolje od Nima na startu prvenstva, poznato je da ovaj tim igra daleko slabije na strani nego na svom terenu, što smo najbolje videli i u dosadašnjem toku šampionata.
Na sve to, deluje zaista da je vreme za prvi trijumf Nima, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.