Četvrtak, 07/09 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
07/09Danska vs SanMarinoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 5.50
8 / 10 Ulog
06/09/2023 19:17
Pitanje pobednika ne postavlja se u duelu Danaca i selekcije San Marina. Meč je na programu u četvrtak u 20.45.
Danska

Vikinzi su ušli u ove kvalifikacije kao prvi favoriti grupe, a posle četiri odigrana kola nalze se tek na četvrtom mestu sa po dva boda zaostatka za Kazahstanom i Finskom. Možda su Danci očekivali da im teži rivali budu Severni Irci i Slovenci, ali su ove dve reprezentacije, posebno Severni Irci, podbacili. Za dva mesta na EURU u Nemačkoj boriće se, dakle, četiri selekcije. Pored vodećih Finske i Kazahstana tu su Danska i Slovenija. Nekako verujemo u plasman Danaca na EURO i pored kikseva u Astani i Ljubljani. Najbitnije utakmice ih tek očekuju, posebno će važan biti onaj u nedelju u Helsinkiju, ali se bodovi protiv San Marina moraju osvojiti, po svaku cenu.

San Marino

Naravno da je selekcija ove patuljaste države autsajder u svakoj konkurenciji, pa i u ovoj grupi. Do sada su izgubili sva četiri meča, i još nisu dali ni gol. Posle tri, rekli bismo, podnošljiva poraza, od Severne Irske, Slovenije i Kazahstana, uspelido je vrlo ubedljiv na gostovanju u Finskoj. Bilo je čak 6:0 za Finsce i tada se videlo da je San Marino i dalje \'\'topovsko meso\'\' za većinu evropskih reprezentacija. San Marino nije pobedio poslednjih šest godina, a samo su u tom periodu imali nekoliko remija, uglavnom protiv vrlo slabih rivala i u mečevima bez golova.

Predlog

Sve osim ubedljive pobede Danske bilo bi prvoklasna senzacija. Sumnjamo da San Marino mođe sačuvati svoju mrežu na Parkenu u Kopenhagenu, a samo je pitanje koliko će lopti završiti u njihovoj mreži. Smatramo da ni Danci neće preterano forsirati, njih kroz tri dana očekuje mnogo bitniji duel sa Fincima, pa je naš predlog igra 0-5 golova, pošto ne verujemo da gosti mogu da daju gol, a Dancima je pet komada sasvim dovoljno. Za 0-5 golova kvota je 1.93 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.