Subota, 09/09 - Fudbal, Španija, Segunda
09/09Leganes vs HuescaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
07/09/2023 20:35
Ovog puta nema jačih liga za vikend, a sve to zbog reprezentativnih mečeva, pa smo za vas analizirali jedan meč španske druge lige. U pitanju je susret između Leganesa i Ueske, koji je zakazan za 21h.
Leganes

Fudbaleri Leganesa će dati sve od sebe da se umešaju u borbu za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, odakle je ova ekipa ispala pre dve sezone.
U ovom trenutku se Leganes nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Saragosu, a podsećamo vas da će na kraju regularnog toka prvenstva, dve najbolje prvoplasirane ekipe na tabeli izboriti plasman u La Ligu.
Do sada je Leganes ostvario tri trijumfa i jedan poraz, a u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš slavio na gostovanju kod Eibara, kada je bilo 0:1.

Ueska

I Ueska će poput Leganesa dati sve od sebe da dođe u situaciju da se bori za ulazak u najkvalitetniji rang španskog fudbala, međutim, čini se da to neće biti nimalo lak posao.
Trenutno se tim koji je dva puta zaredom ulazio u La Ligu, a odmah nakon toga sledeće sezone ispadao u drugu ligu, nalazi na devetnaestom mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda.
Do sada je Ueska odigrala četiri meča i još uvek ne zna za trijumf, pošto je u tom periodu ostvareno čak tri remija uz jedan poraz.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Mirandesa (1:1).

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, radi se o dva tima koja će dati sve od sebe da se umešaju u borbu za ulazak u La Ligu.
Utisak je da se ni jedni ni drugi neće previše štedeti na ovom susretu, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.