Nedelja, 10/09 - Fudbal, SAD, MLS
10/09Inter Miami vs Sporting Kanzas Siti1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
07/09/2023 20:46
MLS polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu regularnog toka prvenstva, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Inter Majamija i Kanzas Sitija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Inter Majami

Od kako je Lionel Mesi stigao u Majami, ova ekipa je vezala nekoliko neverovatnih mečeva, i svi u klubu se nadaju da će Inter ipak uspeti da dođe do plasmana u doigravanje, a sve to nakon katastrofalnog starta.
Na tri poslednja meča u prvenstvu, ova ekipa ne zna za poraz, a u tom periodu je klub iz Majamija ostvario dva trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu su Mesi i drugari slavili na gostovanju kod aktuelnog šampiona Amerike, ekipa Los Anđelesa, i to sa 1:3.

Kanzas Siti

Što se tiče Kanzasa, kako sada stvari stoje sva je prilika da će se ovaj tim do poslednjeg kola regularnog kola boriti za plasman u doigravanje.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji šampion Amerike nalazi na jedanestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na devetoplasirani Dalas, a poznato je da je to deveto mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila na svom terenu protiv prvoplasiranog Sent Luisa, a taj susret je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Od kako je Mesi stigao u Inter, klub iz Majamija ne zna za poraz, a ubeđeni smo da će ova ekipa dati sve od sebe da slavi i na ovom susretu protiv neugodnog Kanzasa, i deluje da će se to i desiti, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.