Subota, 09/09 - Fudbal, Španija, Segunda
09/09Burgos vs Eibar1X2tip: X
7 / 10 Ulog
08/09/2023 18:41
U okviru petog kola druge lige Španije ekipa Burgosa će ugostiti Eibar. Meč je na programu u subotu od 16 časova i 15 minuta.
Burgos:

Klub koji dolazi iz grad sa krajnjeg sjevera Španije sa nešto više od 170 hiljada stanovnika dočekaće na svom stadionu, koji prima nešto više od 12 hiljada gledalaca, ekipu Eibara. Ekipa Burgosa je prethodnu sezonu završila na solidnom 11. mjestu uz ukupno osvojena 54 boda. Ovu sezonu su započeli solidno, pošto su već na početku uspijeli da upišu svoj prvi bod na domaćem terenu protiv ekipe Hueske (1:1). U poslednja 3 kola su zabilježili jednu pobjedu i dva poraza. Prvo su poraženi od ekipe Levantea (3:2) a potom i od ekipe Hihona rezultatom 2:1. Jedinu pobjedu ostvarili su na domaćem terenu protiv ekipe Ovijeda (1:0), što jasno govori da svoje najbolje partije pružaju upravo kod kuće.

Eibar:

Eibar je doveo novog stručnjaka na startu sezone, Đosebea Ečeberija. I dalje će sve da se vrti oko iskusnog napadača Stoičkova a na Romaredu se dugo ne igra najboja liga. Prošle godine im je malo nedostajalo da se dokopaju LaLige, uspijeli su da se plasiraju u doigravanje međutim tamo ih je u dvomeču ukupnim rezultatom 3:1, eliminisala ekipa Alaveša koja se kasnije kroz taj isti baraž plasirala u LaLigu. U prvom kolu Segunde Eibar je doživio ubjedljiv i pomalo šokantan poraz od Santandera (4:0), ali su već u sledećem meču pred svojim navijačima savladali prošlogodišnjeg učesnika LaLige Elče rezultatom 2:1. U poslednja dva kola su upisali isto toliko poraza, pošto su redom gubili od ekipa Eldensea (2:1) i Leganjesa (0:1).  Prošle sezone su oba puta slavili protiv ekipe Burgosa ali je jasno da će ove sezone teško ponoviti taj uspijeh.

Prijedlog:

Izrazitog favorita u ovom meču nema, kvote su prilično ujednačene pa vam shodno sa tim predlažemo da pokušate sa igrom - konačan ishod X - po kvoti 3.05 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.