Nedelja, 10/09 - Fudbal, Španija, Segunda
10/09Real Valladolid vs Elche1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/09/2023 23:01
Deluje da ovogodišnje izdanje španske Segunde odavno nije bilo ovako intereasntno, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valjadolida i Elčea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h. Susret između ove dve ekipe je zakazan za
Valjadolid

Valjadolid je prošle godine nastupao u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala i sigurno je da ova ekipa želi da se ekspresno vrati u društvo najboljih, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na katastrofalnom dvadesetom mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda.
Do sada je Valjadolid odigrao četiri meča u Segundi i doživeo čak tri poraza uz samo jedan trijumf.

Elče

Poput Valjadolida, i Elče je prošle sezone nastupao u La Ligi, međutim, klub iz Alikante je potpuno zasluženo ispao u niži rang.
Kao i njihov protivni i klub iz Alikantea će dati sve od sebe da se brže bolje vrati u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U ovom trenutku se Elče nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda, i to pošto je do sada ovaj tim doživeo dva poraza, ostvario jedan trijumf i jedan remi, i to u prošlom kolu na svom terenu protiv Santandera kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše golova, jer je ulog zaista veliki. Ukoliko želi da se pomakne iz opasne zone i uključi u borbu za plasman u najviši rang španskog fudbala, Valjadolid bi prosto morao da pobedi na ovom susretu, a mišljenja smo da će se to i dogoditi pa vam predlažemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.21 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.