Ponedeljak, 11/09 - Fudbal, Francuska, National
11/09Orléans vs Le MansUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/09/2023 10:05
U ponedeljak je poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta pripremili duel francuske treće lige, u kom će snage odmeriti Orlean i Le Man. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.
Orlean

Nakon tri odigrana susreta u ovogodišnjem izdanju francuske treće lige, Orlean se nalazi na dnu tabele, preciznije na četrnaestoj poziciji, i ako se po jutru dan poznaje, deluje da će ovo biti jedna izuzetno teška sezona za ovu simpatičnu ekipu.
Malo ko je to mogao da pretpostavi nakon trijumfa u prvom kolu nad ekipom Gola, kada je bilo 1:0, ali je od tada Orlean nanizao dva poraza, i to prvo na svom stadionu od Martika, a onda i na gostovanju kod Roana, pa je pobeda imperativ na ovom susretu protiv Le Mana.

Le Man

Generalno, sigurno je da Le Manu nije mesto u trećem rangu francuskog fudbala, pa će primarni cilj biti povratak u Ligu 2, što samo po sebi sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
Ono što može da obraduje sve navijače ovog tima je da ova ekipa još uvek nije doživela niti jedan poraz, pošto je Orlean na četiri odigrana susreta ostvario jedan trijumf uz čak tri remija, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za devetu poziciju na tabeli.
U prošlom kolu je Le Man pomalo i neočekivano odigrao meč bez golova na svom terenu protiv Versaja.

Naš predlog

Le Man važi za izuzetno tvrdog i neugodnog protivnika, međutim, mišljenja smo da će ova ekipa pokušati da iskoristi sve trenutne slabosti Orleana, koji ruku na srce mora da ide na pobedu na ovom duelu, pa nam takav splet okolnosti vrlo verovatno može doneti i dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.