Ponedeljak, 11/09 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
11/09Slovačka vs LihtenštajnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
7 / 10 Ulog
09/09/2023 17:36
Domaćin je porazom od Portugalije došao u situaciju da mora, po svaku cenu, da pobedi Lihtenštajn. Meč se igra u ponedeljak u 20.45.
Slovačka

Dobre rezultate beležili su Slovaci na početku ovog ciklusa kvalifikacija za EURO u Nemačkoj. Istina, nisu krenuli najbolje jer je Luksemburg odneo bod iz Bratislave, tako što je uspeo da sačuva svoju mrežu. U naredna tri meča Slovačka je pobedila, prvo Bosnu i Hercegovinu na svom terenu, onda Island i Lihtenštajn na strani. Derbi su igrali u petak, kada im je u goste dolazio bivši šampion Evrope, selekcija Portugalije. Nije lkao bilo Ronaldu i drugovima u Bratislavi, ali je Bruno Fernandeš u finišu prvog poluvremena postigao gol vredan tri boda, i za Portugaliju plasmana na Evropsko prvenstvo, dok je Slovacima ostalo da u narednim mečevima urade to isto.

Lihtenštajn

Upisao je Lihtenštajn u petak protiv Bosne i Hercegovine novi poraz, 18. po redu, računajući sva takmičenja i prijateljske utakmice. Ako ništa drugo, na Bilinom Polju u Zenici su upeli da daju gol i izgube pristojno, samo 2:1. Znalo se od početka kvalifikacija da ova selekcija nema šta da traži u konkurenciji Portiugalije, Bosne, Slovačke i Islanda. Ipak, očekivao se neki bod, mada šanse za to još postoje. Ekipa iz Kneževine je doživela dva bolna poraza, u Portugaliji 4:0, i jedan baš sraman od Islanda u Vaduzu sa 7:0. Posle toga su igrali znatno bolje, od Luksemburga su izgubili sa dva gola razlike, a od Sovačke i Bosne i Hercegovine sa po golom.

Predlog

Pobeda Slovačke je izvesna, mada u današnjem fudbalu ništa ne možete da tvrdite. Selekciju Lihtenštajna uglavnom čine fudbaleri Vaduza, ekipe koja sada igra u švajcarskoj drugoj ligi. Ipak, ne treba očekivati neku goleadu, pa nam se čini da domaćin neće dati više od tri gola, a sumnjamo da će Lihtenštajn uopšte dati gol. Za 0-3 kvota je 1.95 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.