Nedelja, 10/09 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
10/09Kazahstan vs Severna Irska1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/09/2023 21:35
Kazahstanci su izgubili meč godine protiv Finske, pokušaće da se isprave u duelu sa Severnim Ircima u nedelju od 15 časova.
Kazahstan

Sjajne rezultate ostavrio je Kazahstan u ovim kvalifikacijama. Istina, započeli su neprijatnim porazom od Slovenije na svom terenu, ali su onda pobedili Dansku kao domaćini, te San Marino i Severnu Irsku kao gosti. Pred meč sa Finskom, direktnim konkurentom za jedno od dva prva mesta u grupi, malo je reći da je u ovoj azijskoj zemlji vladala euforija. Pobeda nad Fincima promovisala bi Kazahstan u favorita za makar drugo mesto i za prvo učešće ove zemlje na nekom velikom takmičenju. Utakmica je bila tvrda, a Finci spretniji i srećniji i odneli su ceo plen u \'\'zemlju 1000 jezera\'\'. Sada Kazahstan ima mnogo manje šanse, ali još uvek sam odlučuje o svojoj sudbini. Prvi korak je nova pobeda nad Severnom Irskom, ovaj put u Astani.

Severna Irska

Za goste kvalifikacije mogu da se završe nakon četiri uzastopna poraza. Samo su u prvoj utakmici Severni Irci opravdali očekivanja i pobedili selekciju San Marina sa 2:0 u gostima, ali to siguno nije neki poseban uspeh. Usledila su tri minimalna poraza, prvo od Finske u Belfastu, onda na Parkenu u Kopenhagenu od Danske i na kraju ponovo na domaćem terenu od Kazahstana, što je bilo prvorazredno iznenađenje. Poslednju šansu da uhvate neki priključak imali su u Ljubljani pre nekoliko dana, ali su još jednom izgubili, ovog puta uz reviju golova, bilo je 4:2 za Slovence u Stožicama. Sada igraju samo za utisak i što bolji plasman u grupi.

Predlog

Gledajući poredak na tabeli bodovi su mnogo bitniji domaćinu. Kazahstan je izgubio kapitalno važan meč protiv Finske i moraće na isti način da se oduži Fincima kada bude gostovao u Helsinkiju. Pre toga moraju da pobede Severne Irce kako znaju i umeju. Za jedinicu se dobija odličan koeficijent 3.05 u kladionici CircusBet i mi smatramo da vredi pokušati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.