Nedelja, 10/09 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
10/09Farska Ostrva vs Moldavija1X2tip: X
7 / 10 Ulog
09/09/2023 21:48
Često se u poslednje vreme sreću ove dve selekcije. Sada su Moldavci u boljoj formi. Meč na Farskim Ostrvima igra se u nedelju u 18 časova.
Farska Ostrva

Farani su bez šansi u ovim kvalifikacijama, mada su krenuli remijm baš u Moldaviji u prvom kolu. Ipak, sve ostale utakmice su izgubili i evo ih na dnu tabele grupe u kojoj je u vođstvu Češka ispred Albanije. Ispalo je da je ovo jedna od neizvesnijih grupa, prvi favoriti Poljaci su tek treći i uglavnom igraju dosta slabo. Takvu situaciju su iskoristili Moldavci ali ne i Farani koji su redom gubili od Češke i Albanije na svom terenu, te od Poljske pre tri dana u gostima. U tom meču su dosta namučili favorita, a srušio ih je tek u drugom poluvremenu Robert Levandovski. Ovo im je najveća šansa za pobedu i da i ove kvalifikacije završe makar sa jednim trijumfom.

Moldavija

Pobeda nad Poljskom ulila je nadu Moldavcima da mogu do senzacije i eventualno drugog mesta u grupi. Ova selekcija već godinama spada u najslabije na kontinentu i ovo im je najbolji ciklus uzimajući u obzir i kvalifikacije za Mundijale i za Evropska prvenstva. Ipak, teško je očekivati da mogu iza sebe ostaviti selekcije kao što su Poljska i Češka, ili makar jednu od te dve. Tu je i vrlo kvalitetna Albanija, pa Moldavci moraju da razmišljaju kako da pobede na Farskim Ostrvima i tako ostanu u konkurenciji. Njima su Farani uzeli bod kada su gostovali u Moldaviji i to je kiks koji će teško nadoknaditi. Nadu pred ovaj duel podgrejala je dobra igra protiv Austrije u prijateljskom odmeravanju snaga pre nekoliko dana.

Predlog

I u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru ove dve reprezentacije su bile u istoj grupi. I tada je za njih bilo rezervisano dno tabele, ali su Farani bili uspešniji u međusobnim okršajima. Pobedili su u Toršavnu a uzeli bod u Moldaviji. I sada su uzeli bod kada su gostovali a videćemo mogu li Ostrvljani do još jednog trijumfa. Mi ovde \'\'vidimo\'\' remi, za x se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 3.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.