Sreda, 13/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
13/09Bolivija vs Argentina1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
10/09/2023 12:11
Pre nekoliko dana su započele kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će se odigrati 2026. godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bolivije i Argentine. Susret između ove dve selekcije je zakazan za 22h.
Bolivija

Godinama unazad su sve reprezentacije koje gostuju Boliviji imale dosta problema da slave na ovom gostovanju zbog činjenice da ova selekcija svoje mečeve igra na visokoj nadmorskoj visini.
Ipak, u prošlom izdanju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Bolivija se nije proslavila pošto je završila na pretposlednjem mestu na tabeli uz petnaest osvojenih bodova, od čega je čak trinaest osvojeno na tradicionalno neugodnom domaćem terenu.
U prvom kolu novih kvalifikacija, ova selekcija je doživela ubedljiv poraz na gostovanju kod Brazila, kada je bilo 5:1.

Argentina

Poznato je da ja Argentina prošle godine došla do titule šampiona sveta, a najzaslužniji čovek za to bio je Lionel Mesi.
Svakako da se plasman na najveću svetsku fudbalsku smotru ni ovog puta ne sme dovesti u pitanje, a u prvom kolu kvalifikacija za Mundijal Argentina je na svom terenu slavila protiv izuzetno neugodnog Ekvadora, pošto je taj susret završen rezultatom 1:0.
Strelac jedinog pogotka bio je naravno Lionel Mesi, koji je sjajnu formu iz svog novog kluba na najbolji mogući način preneo i na reprezentaciju Argentine.

Naš predlog

Iako smo već pominjali da Bolivija igra dosta dobro na domaćem terenu, mišljenja smo da je Argentina prejaka za ovaj sastav domaćina, pa vam bez obzira na visoku nadmorsku visinu savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.