Utorak, 12/09 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
12/09Španija vs KiparUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
10/09/2023 13:01
U utorak se nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Španije i Kipra. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Španija

Selekcija Španije se na najbolji mogući način oporavila od poraza od Škota u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto je Furija u prošlom kolu na veoma teškom gostovanju kod sve bolje Gruzije demolirala domaćina i slavila na tom duelu rezultatom 1:7.
Podsećamo vas da je u prvom kolu nekadašnji svetski i evropski šampion slavio na svom stadionu protiv nimalo naivne Norveške sa 3:0.
Naravno, nedavno je Furija došla do trofeja u Ligi nacija, nakon trijumfa nad Hrvatskom posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Kipar

Odmah na prvi pogled je bilo jasno da je Kipar veliki autsajder u ovoj grupi, a to nam najbolje pokazuje i tabela, pošto se u ovom trenutku ova selekcija nalazi na poslednjem mestu bez osvojenih bodova.
Do sada je Kipar odigrao četiri susreta i doživeo isto toliko poraza uz samo dva postignuta pogotka.
U prošlom kolu je "fenjeraš" poražen na svom stadionu od Škotske, kada je bilo 0:3, a veoma je zanimljivo da je tim rezultatom završen prvi deo igre.

Naš predlog

Španija je raspucana u poslednje vreme, a u goste im ovog puta stiže slabašni Kipar, koji je u prošlom kolu kvalifikacija primio čak tri pogotka u prvom delu igre od Škota, pa je izvesno da nas i ovog puta očekuje pregršt golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.