Četvrtak, 14/09 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
14/09Sarmijento vs CA Central Córdoba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/09/2023 16:29
Argentinski Liga Kup se polako ali sigurno zahuktava, a od večeras nas očekuju mečevi četvrtog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Sarmijenta i Sentral Kordobe, koji je zakazan za 01:00h.
Sarmijento

Sigurno da je Sarmijento jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa, a to će nam najbolje pokazati i tabela, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli grupe B, uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Njuel.
Do sada je Sarmijento odigrao tri susreta i ostvario dva trijumfa i jedan remi i to u prošlom kolu na teškom gostovanju kod Defense, kada je bilo 1:1. Pre toga je ova ekipa ostvarila veliki trijumf na svom stadionu protiv favorizovane Boke Juniors, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Sentral Kordoba

Sentral Kordoba za sada nije previše pokazala u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa Argentine, pošto se trenutno popularna Železnica nalazi na devetom mestu na tabeli grupe B, uz tri osvojena boda.
Do sada je ova simpatična ekipa ostvarila samo jedan trijumf, uz dva poraza, i to u uvodna dva kola kada je ovaj tim poražen prvo od Njuelsa na gostovanju, a potom i u gostima kod Godoj Kruza, kada je bilo 1:0.
U prošlom kolu je Sentral Kordoba ostvarila svoj prvi trijumf i to na domaćem terenu protiv Platensea (3:2).

Naš predlog

Sarmijento blista na startu Liga Kupa Argentine, dok Sentral Kordoba po pravilu ima dosta problema na strani, i to je svakako jedan od razloga zbog čega vam savetujemo da ovde probate sa jedinicom, za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.