Četvrtak, 14/09 - Fudbal, Meksiko, Liga de Expansion Mx
14/09Mineros de Zacatecas vs Atlante1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
11/09/2023 16:36
Polako ali sigurno se meksička druga liga zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Minerosa i Atlantea. Početak ovog susreta je zakazan za 03:05.
Mineros

Mineros za sada igra promenljivo, a tu pre svega mislimo na sjajne partije na domaćem terenu, i ne baš toliko dobre na strani, što je trenutno dovoljno za šesto mesto na tabeli.
Podsećamo vas još jednom da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju regularnog dela šampionata donosi direktan plasman u četvrtfinale, što svakako i jeste primarni cilj Minerosa.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Tapatija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Atlante

Što se tiče Atlante, ova ekipa je do sada uz Atletiko La Paž, pokazala i najviše od svih timova u drugom po kvalitetu rangu meksičkog fudbala.
Trenutno se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz petnaest osvojenih bodova, što je samo za bod manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko.
Inače, na poslednjih pet susreta Atlante je ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i samo jedan poraz, i to baš u prošlom kolu na gostovanju kod Korekaminosa, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Mineros igra sjajno na domaćem terenu, pošto je ova ekipa do sada na svom stadionu ostvarila tri trijumfa i jedan remi, što je jedan od najvećih razloga zbog čega vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.