Petak, 15/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
15/09Koritiba vs BaijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
11/09/2023 16:55
Brazilska Serija A nam je do sada donela dosta uzbuđenja, a sredinom nedelje je na programu vanredno kolo. Za vas smo ovog puta pripremili duel između Koritibe i Baije, koji je zakazan za 01:00h.
Koritiba

Nažalost, Koritiba je za sada ubedljivo najmanje pokazala od svih timova u Seriji A, pa kako stvari stoje vrlo lako se može dogoditi da ovaj tim ponovo naredne sezone gledamo u Seriji B.
Naime, u ovom trenutku se Koritiba nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četrnaest osvojenih bodova, što je za čak osam bodova manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo novi poraz, peti uzastopni, i to na gostovanju kod Fortaleze, kada je bilo 3:1.

Baija

Što se tiče Baije, svakako da će primarni cilj i ovog tima biti opstanak u društvu najboljih, što po našem mišljenju ne bi trebalo da se dovede u pitanje ni u jednom trenutku.
Trenutno se ova ekipa nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na sedamnaestoplasirani Santos, a poznato je da to mesto nažalost na kraju sezone vodi u Seriju B.
U prošlom kolu je Baija samo remizirala na svom terenu protiv direktnog konkurenta Vaska, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Koritiba je već viđena u Seriji B naredne sezone, dok će Baija dati sve od sebe da slavi na ovom gostovanju i tako se pomakne iz opasne zone.
Domaćin nema šta da izgubi, dok gosti sigurno spremaju ofanzivu od prvog minuta susreta, pa deluje da bi vrlo lako ovaj duel mogao da nam donese dosta pogodaka.
Zbog svega toga preporučujemo igru na 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.