Petak, 15/09 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
15/09Estrela vs PortoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
11/09/2023 20:35
Portugalska Primeira nam je do sada donela pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estrelje i Porta. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 15 minuta.
Estrelja

Estrelja je prošle godine posle čak četrnaest godina izborila plasman u najkvalitetniji rang portugalskog fudbala, a svakako da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda, a do sada je povratnik u Primeiru ostvario jedan trijumf, jedan remi i dva poraza.
U prošlom kolu je Estrelja remizirala na gostovanju kod Portimonensea, kada je bilo 1:1.

Porto

Što se tiče Porta, svakako da popularni Zmajevi i ovog puta imaju najviše moguće ciljeve.
Ipak, deluje da izabranici Serža Konseisaa baš i ne blistaju na startu prvenstva i pored trenutno drugog mesta na tabeli, a pogotovu to mislimo nakon remija u prošlom kolu na svom terenu protiv Aruke, kada je bilo 1:1, uz napomenu da je domaćin do izjednačenja stigao u dubokoj nadoknadi.
Zanimlivo je da je Porto do sada na sva četiri meča primio makar po jedan gol, što nimalo nije karakteristično za ovu ekipu.

Naš predlog

Porto je svakako favorit, ali kako Liga šampiona počinje sledećeg utorka, vrlo je moguće da Seržo Konseisao malo promeša karte.
Kao što smo već napomenuli, Zmajevi su na svakom dosadašnjem meču u Primeiri primili makar po jedan pogodak, i deluje da će to i ovog puta biti slučaj pa toplo preporučujemo igru GG uz kvotu 2.01 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.