Subota, 16/09 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
16/09Defensa i Hustisija vs Boka Juniors1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
11/09/2023 20:45
Argentinski Liga Kup je tek započeo, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Defense i Boke Juniors. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 23:45h.
Defensa

Defensa je do sada odigrala dva meča u okviru ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa, nakon čega se ovaj tim koji je ne tako davno stigao do trofeja u Sudamerikani, nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa dva osvojena boda.
To samo po sebi znači da je Defensa i Hustisija na dva odigrana meča remizirala oba puta.
Prvo je to bio slučaj na gostovanju kod Platensea kada nije bilo golova, dok je u prošlom kolu duel protiv Sarmijenta završen rezultatom 1:1.

Boka Juniors

Boka Juniors preko prvenstva nažalost nije uspela da dođe do direktnog plasmana u Kopa Libertadores, pa će idealna prilika za to biti ovogodišnje izdanje argentinskog Liga Kupa.
Nažalost, trenutno se tim sa Bombonjere nalazi tek na osmom mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda.
Nakon trijumfa u prvom kolu nad Platenseom, nakon toga je argentinski velikan zabeležio dva poraza i to prvo na gostovanju kod Sarmijenta, a potom i na svom terenu protiv Tigrea, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Nakon dva vezana poraza mišljenja smo da bi bilo zaista previše kada bi Boka Juniors propustila da upiše trijumf i na trećem vezanom susretu, zbog čega vam najviše i preporučujemo da se ovde opredelite za dvojku, za šta je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.