Četvrtak, 14/09 - Fudbal, Jermenija, Premier League
14/09Ararat vs ShirakDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
13/09/2023 12:37
U okviru 7. kola Premijer lige Jermenije sastaće se Ararat i Širak. Meč ove dvije ekipe je na programu u četvrtak od 14 časova.
Ararat

Klub iz Jerevana je prošlu sezonu završio na 6. mjestu na tabeli i tako ostao bez Evrope. Zvuči impozantno to da da je prvak Urartu imao čak 45 bodova više od šestoplasiranog Ararata. U do sada odigranih 6 utakmica ovaj tim je zabilježio 3 poraza, 1 neriješen rezultat i 2 pobjede. U poslednja dva kola su zabilježili isto toliko poraza uz poražavajuću gol razliku 5:0. Prošle sezone su ove dvije ekipe odigrale 3 prvenstvena meča i Ararat nijednom uspio da slavi protiv ekipe Širaka. Kući su poraženi oba puta (0:1, 1:2) da bi u gostima u okviru 31. kola odigrali neriješeno 0:0.

Širak

Nekadašnji šampion Jermenije već dugi niz godina ne bilježi rezultate koji su u renomeu ovog kluba. Ne pruža Širak iste rezultate kao nekada, sjećamo se duela sa Partizanom 2013. godine. Klub je prošlu sezonu okončao na 7. mjestu sa ukupno osvojenih 36 bodova, 2 boda manje od narednog protivnika Ararat. Ovo je jedan od najuspiješnijih klubova u zemlji pošto su do sada osvojili 11. titula, dva nacionalna kupa i 5 Super kupova. Širak svoje utakmice igra na stadionu Gjumri koji je najstariji u zemlji. Prošle sezone su bili veoma uspiješni protiv Ararata pošto su na 3 utakmice sakupili ukupno 7 bodova. U novoj sezoni su počeli veoma slabo, pošto su nakon 6 odigranih utakmica zabilježili 5 poraza i samo 1 pobjedu, što ih trenutno pozicionira na pretposlednje deveto mjesto.

Prijedlog

Favorit na ovom meču je ekipa domaćina, međutim mi smatramo da je ovo idealan protivnik za Širak kako bi prekinuo svoju lošu formu pa vam prema tome predlažemo X2 po kvoti 1.90 u Circusbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.