Subota, 16/09 - Fudbal, Italija, Serija A
16/09Juventus vs Lacio1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
13/09/2023 21:20
U subotu nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Juventusa i Lacija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Juventus

Da nije bilo kiksa na domaćem terenu protiv Bolonje, sada bi već pričali o idealnom startu Juventusa.
U prvom kolu je Stara dama slavila na gostovanju kod Udinezea kada je bilo 0:3, u drugom je usledio taj pomenuti remi na svom stadionu protiv Bolonje, što je za mnoge bilo veliko iznenađenje.
Ipak, u trećem kolu je sve došlo na svoje, pošto su Dušan Vlahović i drugari slavili na nimalo prijatnom gostovanju kod Empolija, a taj susret u Toskani je završen rezultatom 0:2.

Lacio

Lacijali su prošle sezone igrali zaista fantastično, i Rimljani su stigli do svog davnašnjeg cilja, a to je naravno plasman u Ligu šampiona.
Ipak, u međuvremenu je klub napustio Sergej Milinković-Savić koji je godinama unazad uz Imobilea bio glavna pokretačka snaga tima iz prestonice.
U ovom trenutku se Lacio nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, a nakon dva uvodna poraza u prva dva kola, ova ekipa je u prošlom kolu odigrala fenomenalan meč na gostovanju kod Napolija, i slavila sa 1:2.

Naš predlog

Vrlo verovatno nam ovaj duel može doneti golove na obe strane, ali smo mišljenja da je Stara dama ipak znatno bliža pobedi protiv svog ljutog rivala, koji je značajno oslabljen ušao u ovu sezonu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.