Subota, 16/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
16/09Vest Hem vs Mančester Siti1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
14/09/2023 07:25
Engleska Premijer liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vest Hema i Mančester Sitija. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Vest Hem

Vest Hem je prošle sezone ostvario veliki uspeh, pošto je ova ekipa osvojila Ligu konferencije, a sve to je engleskom predstavniku automatski donelo i plasman u Ligu Evrope.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Premijer lige, u ovom trenutku se izabranici trenera Mojesa nalaze na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova, što je za dva boda manje u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, koji i stiže u goste Vest Hemu u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu su Čekićari slavili na gostovanju kod novajlije Lutona, a taj susret je završen rezultatom 1:2.

Mančester Siti

Mančester Siti je konačno prošle sezone stigao do titule u Ligi šampiona, a ponovo je odbranjena i Premijer liga.
Za sada stvari idu perfektno, pošto su do sada Građani odigrali četiri meča u novom izdanju najkvalitetnije lige na svetu i ostvarili isto toliko trijumfa, pa se ovaj klub nalazi na prvom mestu na tabeli.
U prošlom kolu su izabranici Pepa Gvardiole slavili na svom terenu protiv Fulama, i to bez većih problema pošto je taj duel protiv londonskog tima završen pobedom Građana od 5:1, a tri gola na tom susretu postigao je neverovatni Haland.

Naš predlog

Vest Hem igra sjajno na startu ove sezone, ali i pored toga je aktuelni šampion Engleske veliki favorit na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.