Nedelja, 17/09 - Fudbal, Španija, La Liga
17/09Hetafe vs Osasuna1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/09/2023 07:33
Premijerni duel nedeljnog programa španske La Lige se igra u predgrađu Madrida gde će Hetafe ugostiti Osasunu. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 14 časova.
Hetafe

Hetafe je prošle sezone nekako uspeo da opstane u društvu najboljih, a sve to nakon odličnih partija na domaćem terenu, što je karakteristično za ovaj tim poslednjih nekoliko sezona.
Na startu novog izdanja španske La Lige, tim iz predgrađa Madrida igra promenljivo, pa je tako ova ekipa do sada ostvarila jedan trijumf, jedan remi, uz dva poraza.
U prošlom kolu je Hetafe poražen na gostovanju kod Real Madrida, i to nakon gola Belingema u petom minutu sudijske nadoknade.

Osasuna

Iza Osasune je sjajna sezona u kojoj je tim iz Pamplone uspeo da se domogne kvalifikacija za Ligu konferencije, gde je nažalost španski predstavnik eliminisan od Klub Briža u plej-ofu.
Bilo kako bilo, primarni cilj će i ovog puta biti mesto koje vodi u kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja, a u ovom trenutku se Osasuna nalazi na desetom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je najprijatnije iznenađenje prošlog šampionata izgubilo na svom terenu od Barselone, a taj duel u Pamploni je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Iako je Osasuna po imenima svakako jača ekipa od Hetafea, napomenuli smo već da tim iz predgrađa prestonice igra sjajno na domaćem terenu, zbog čega vam najviše i preporučujemo da ovde odigrate jedinicu, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.