Nedelja, 17/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
17/09Olimpik Marselj vs Tuluz1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/09/2023 07:43
Jedan od poslednjih mečeva 5. kola Lige 1 se igra na Velodromu, gde će snage odmeriti Marsej i Tuluz. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 17:05h.
Marsej

Marsej je već podbacio i to na samom startu sezone, pošto ova ekipa nije uspela da se domogne gruupne faze Lige šampiona, nakon eliminacije od grčkog Panatinaikosa.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Lige 1, tim sa Velodroma se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Monako.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih francuskih klubova remizirao na gostovanju kod Nanta, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Tuluz

Tuluz je odlično krenuo u novu sezonu, pošto je ova ekipa u prvom kolu slavila na gostovanju kod Nanta, kada je bilo 1:2.
Sa odličnim partijama je ova ekipa nastavila i u drugom kolu, pošto je na domaćem terenu izboren remi protiv aktuelnog šampiona PSŽ-a.
Ipak, deluje da nakon toga Tuluz igra sve slabije, pošto je odmah posle remija sa Parižanima usledio poraz na gostovanju kod Strazbura kada je bilo 2:0.
Najzad, u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Klermona, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Marsej se u prošlom kolu dobrano ispromašivao na gostovanju kod Nanta, i utisak je da bi to timu sa Velodroma moglo da se vrati već u ovom kolu, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.