Subota, 16/09 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
16/09Vizela vs BenfikaPoluvreme/Krajtip: 2/2
8 / 10 Ulog
14/09/2023 13:11
Zavjesu na subotnji program Primeire spustiće meč između Vizele i Benfike, koji je na programu u 21 čas i 30 minuta.
Vizela

Klub koji dolazi iz istoimenog gradića sa oko 20 hiljada stanovnika, osnovan je još davne 1939. godine, a svoje utakmica igra na gradskom stadionu kapaciteta od oko 6 hiljada mjesta. Ova ekipa je prošlu sezonu završila na odličnom 11. mjestu i tako osebi obezbijedila i ove sezone učešće u elitnom rangu. I u novu sezonu su ušli dosta solidno, u prva tri kola su zabilježili 2 poraza od znatno jačih protivnika Sportinga i Viktorije Gimaraeš, dok su prve bodove u sezoni upisali na domaćem terenu protiv Auroče (2:2). U prošlom kolu su zabilježili i prvu pobjedu u novoj sezoni i to na domaćem terenu savladavši ekipu Žil Visentea rezultatom 1:0. Ovo je jasan pokazatelj da je ovo prava domaćinska ekipa i da Benfika ovde neće tako lako odnijeti sva 3 boda.

Benfika

Benfika polako podiže radnu temperaturu. Na otvaranju sezone u kojoj će braniti titulu neprijatno su iznenađeni od strane Boaviste koja ih je porazila već u prvom kolu (2:3), potom je u drugom i trećem kolu na jedvite jade Benfika savladala Estrelu (sa dva gola u finišu meča) i Žil Visente (2:3), ali je u četvrtoj rundi Primeire konačno dala navijačima razloga za optimizam. Na Lužu protiv Vitorije ubjedljivih 4:0 kao nagovještaj da je ekipa Rodžera Šmita upalila motore. Stigla su u redove Orlova zvučna pojačanja. Najskuplje je plaćen Turčin iz Fajenorda Orkun Kokču, a tu su i povratnik, argentinski veteran Anhel di Marija iz Juventusa i Brazilac Artur Kabral iz Fjorentine. Benfika će u srijedu odigrati i meč Lige šampiona protiv ekipe Salzburga, a u njihovoj grupi su još i Inter i Real Sosijedad.

Prijedlog

Jasno je da je ovde Benfika ogroman favorit pa vam shodno tome predlažemo prelaz 2/2 po kvoti 1.90 u Mozzartbet kladionici. Mišljenja smo da Benfika sebi ne smije dozvoliti još jedan kiks na samom početku prvenstva i da će napasti Vizelu od samog starta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.