Nedelja, 17/09 - Fudbal, Grčka, Super League
17/09PAOK vs Aris1X2tip: 1
1 / 10 Ulog
16/09/2023 17:05
U okviru 4. kola Super lige Grčke, imaćemo priliku da ispratimo solunski derbi u kom će PAOK ugostiti Aris. Meč je na programu u nedelju od 19 časova i 30 minuta.
PAOK

PAOK je prošao dobro u Evropi, plasirao se u Ligu konferencije, dok je u novoj sezoni domaćeg prvenstva osvojio šest od devet mogućih bodova, pošto je posle dvije uvodne pobjede nad Asterasom (3:0) i Kifisijasom (2:1), u poslednjem kolu poražen od ekipe OFI Krita (1:0). Sjajno je Andrija Živković otvorio novu sezonu u PAOK-u, na devet utakmica na svim frontovima postigao je pet golova, dok je za tri asistirao. Stiglo je i veliko pojačanje za PAOK u finišu prelaznog roka. Fudbalski reprezentativac Bugarske Kiril Despodov potpisao je za crno-bijele iz Soluna, a Ludogorec će od tog transfera da prihoduje 3.000.000 evra. PAOK će igrati u grupnoj fazi najmlađeg takmičenja UEFA zajedno sa Ajntrahtom, HJK Helsinkijem i Aberdinom. Prethodno je u kvalifikacijama eliminisao još jedan škotski tim, Harts. Prvi meč u Ligi konferencije Živković, Despodov i drugovi odigraće 21. septembra, kada će gostovati u Frankfurtu. Prethodne sezone su ova dva tima odigrala čak 4 prvenstvena meča, a PAOK je slavio u 3 susreta, dok je u jednom bio neriješeno (0:0).

Aris

Uspio je Aris prošle sezone da završi među 5 najboljih timova Grčke Super lige i tako izbori kvalifikacije za Ligu konferencija. Međutim, jedini grčki klub koji je eliminisan iz kvalifikacija za Evropu ove sezone je upravo Aris, posle penala ga je savladao Dinamo Kijev, iako su u revanš meč odnijeli gol prednosti iz Soluna. Loše je Aris otvorio novu sezonu, pošto su odmah na startu vezali dva poraza. Prvo su poraženi od ekipe OFI Krita (3:2), da bi potom i na drugom gostovanju ostali praznih šaka, pošto su poraženi od Lamije (1:0). Prve bodove su upisali u poslednjem kolu, kada su na domaćem terenu savladali ekipu Asterasa (3:2), te će tako sa 3 osvojena boda i 8. mjesta na tabeli dočekati ovaj derbi. Tradicija im ne ide na ruku, pošto su na poslednjih 10 gostovanja na Tumbi, slavili samo 2 puta.

Prijedlog

Apsolutni favorit u ovom meču je domaćin, pa vam shodno tome predlažemo 1 (pobjeda domaćina) po kvoti 1.60 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.