Ponedeljak, 18/09 - Fudbal, Danska, Superliga
18/09OB vs SilkeborgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
17/09/2023 11:29
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Odensea i Silkeborga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Odense

Odense igra promenljivo na startu novog šampionata, a do sada je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva remija i tri poraza, što je u ovom trenutku dovoljno za osmo mesto na tabeli uz tri bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Silkeborg, a poznato je da je šesta pozicija poslednja koja donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na na svom stadionu od Vejlea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Silkeborg

Utisak je da svi navijači Silkeborga imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihove omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju danskog šampionata.
Naime, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Kopenhagen.
U poslednje vreme Silkeborg igra fantastično pa je tako ova ekipa ostvarila tri vezana trijumfa, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na svom stadionu protiv Hvidovra.

Naš predlog

Odense igra generalno jako slabo u poslednje vreme, dok Silkeborg blista, i svakako da su gosti favoriti na ovom duelu, ali je ipak dosta realnije da pokušate sa golovima kojih će biti na ovom susretu, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.47 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.