Sreda, 20/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
20/09Benfika vs SalcburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/09/2023 01:40
Sreda nam donosi novih osam mečeva prvog kola grupne faze Lige šampiona, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Benfike i Salcburga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Benfika

Benfika je prošle sezone imala zapaženu ulogu u Ligi šampiona, gde je portugalski predstavnik pomalo i neočekivano stigao do četvrtfinala.
Koban po Orlove bio je italijanski Inter, koji je dosta lakše nego što se očekivalo eliminisao Benfiku.
Inače, ne treba zaboraviti da je tim iz Lisabona stigao do nove šampionske titule u Portugalu, a isti ciljevi su i na startu ove sezone.
Nažalost, trenutno se Benfika nalazi na četvrtom mestu na tabeli, ali uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani trio koji čine Boavišta, Porto i Sporting.
U prošlom kolu su Orlovi slavili na nimalo prijatnom gostovanju kod Vizele, kada je bilo 1:2.

Salcburg

Godinama unazad Salcburg dominira austrijskim fudbalom, a to je naravno bio slučaj i prošle sezone.
Deluje da je i ovog puta austrijski predstavnik imao sreće pri žrebu, pošto se ovaj tim nalazi u grupi sa Interom, Sosijedadom i Benfikom, i ako izuzmemo Neroazure koji su favoriti za prvo mesto, deluje da preostala tri kluba imaju podjednake šanse za poziciju broj dva i plasman u nokaut fazu.
Inače, u ovogodišnjem izdanju austrijskog šampionata stvari ponovo teku po planu, pošto se Salcburg trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Šturm.

Naš predlog

Utisak je da je Benfika favorit na svom terenu protiv izuzetno neugodnog Salcburga, ali ipak mislimo da je realnije da se ovde opredelite za golove, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.