Četvrtak, 21/09 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
21/09Ajntraht Frankfurt vs AberdinUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
20/09/2023 10:43
U susretu prvog kola grupne faze Lige konferencije u okviru grupe G, sastaće se Ajntraht Frankfurt i Aberdin. Meč je na programu u četvrtak od 18 časova i 45 minuta.
Ajntraht Frankfurt

Ajntraht su debelo koštali loši potezi sportskog sektora. Najbolji igrači iz odbrane i ofanzivnog djela tima Evan Endika i Daiči Kamada napustili su Frankfurt kao slobodni agenti, a vezista Đibril Sou preselio se u Sevilji za sitnih 10.000.000 evra. Dakle, Orlovi su ostali kratki bar za 50.000.000 do 60.000.000 evra koje je trebalo reinvestirati u kvalitetna pojačanja. Ipak zlatna koka Randala Kolo Muani koji je prešao u PSŽ je donekle zakrpio situaciju. Robin Koh stigao je iz Lidsa kao zamjena za Endiku, ali pitanje je da li će visoki Njemac fudbalski oživjeti na ovoj pozajmici. Bilo je na Dojče Bank parku nekoliko potpisa ovog ljeta, ali osim Filipa Maksa i njegovog čuvenog prekida, nijedno provjereno ime koje garantuje momentalnu isporuku kvaliteta. U novoj sezoni Bundeslige još uvijek nisu poraženi pošto su u do sada 4 odigrana meča zabilježili 3 remija i jednu pobjedu. Trenutno su na 9. mjestu sa 6 osvojenih bodova, a tim su koji je primio najmanje golova u Bundesligi.

Aberdin

Sa Berijem Robsonom na klupi ovog puta od početka, očekuje se da će Aberdin biti konkurentniji u nacionalnom šampionatu nego prošle godine. Boje kluba sa Pitodrija pojačao je nedavno srpski defanzivac Slobodan Rubežić. Aberdin je Novom Pazaru za visokog štopera platio 230.000 evra i učinio Rubežića jedinim srpskim fudbalerom u takmičenju ove sezone. Eliminaciojom od Haneka u plej ofu za grupnu fazu Lige Evrope Aberdinu je pripala grupna faza Lige konferencija a zapali su u grupu sa Ajntrahtom, HJKom i PAOKom. Jasno je da su ovoj grupi autsajderi ali domaći teren koji posjeduje Aberdin je sigurno karta na koju će ovaj tim da igra. U Škotskom prvenstvu su počeli katastrofalno, pošto u dosadašnjih 5 kola imaju 2 remija i 3 poraza, pa su uz poslednjeplasirani Sent Džonston jedina ekipa u prvenstvu koja još uvijek nema nijednu pobjedu. Sa 2 osvojena boda dijele poslednje mjesto, upravo sa tom ekipom.

Naš prijedlog

Iako je domaćin ovde favorit, mi vam predlažemo da se fokusirate na golove, pa vam prema tome predlažemo igru 4+ po kvoti 1.95 u Maxbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.