Subota, 23/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
23/09Mančester Siti vs Notingem ForestUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/09/2023 10:02
Premijer liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremil duel između Mančester sitija i Notingem Forest. Početak duela između ove de ekipe je zakazan za 16 časova.
Mančester siti

Mančester Siti i ovog puta ima najviše moguće ciljeve što u engleskom prvenstvu to u Ligi šampiona, gde su Građani u utorak dosta teže nego što se očekivalo savladali Crvenu zvezdu sa 3:1, iako su crveno-beli prvi stigli do vođstva.
Što se tiče Premijer lige, Građani su za sada perfektni i to pošto su na pet odigranih mečeva ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu desio se u prošlom kolu kada je ova ekipa na gostovanju kod Vest Hema posle preokreta slavila sa 1:3.

Notingem Forest

Generalni utisak je da svi navijači popularnih Šumara mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji njihova omiljena ekipa igra na startu ovog šampionata, pošto se u ovom trenutku Notingem Forest nalazi na osmom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, što znači da je ova ekipa do sada ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Evrope remizirao na svom terenu protiv Barnlija, a taj duel je završen rezultatom 1:1, i svakako da Šumari neće imati šta da izgube na gostovanju kod Sitija.

Naš predlog

Naravno, o tome koliki je favorit Siti na ovom duelu uopšte ne treba ni polemisati, a mišljenja smo da će se domaćoj ekipi na ovom susretu vratiti za sve promašaje protiv Zvezde u utorak, pa deluje da bi Građani mogli da postignu makar tri pogotka na ovom susretu uz kvotu 1.68 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.