Subota, 23/09 - Fudbal, Mađarska, NB I
23/09Puskás FC vs Paksi SEDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
22/09/2023 15:00
U okviru 7. kola nacionalnog šampionata Mađarske sastaju se ekipe Puškaša i Pakša. Meč je na programu u subotu od 14 časova i 30 minuta.
Puškaš Akademija

Završen je ljetnji prelazni rok, a Puškaš Akademija koja je prošlu sezonu završila na 4. mjestu, do sada je potpisala samo jednog novog igrača - švajcarskog desnog beka Kventina Maseirasa iz Jang Bojsa. U Felčutu veruju treneru Žoltu Hornjaku, jer mu je klub na proljeće produžio ugovor, tako da strateg kreće u petu sezonu na čelu Puškaš Akademije. Konzistentnost može da bude od velike važnosti, iako iskustvo sa pripremnih utakmica pokazuje da je pred Akademijom teška sezona, koja je posle dva treća i jednog drugog mesta, ostala bez pobjedničkog postolja. Ipak nije tako, pošto su u prvih 6 kola zabilježili samo 1 poraz, te sa osvojenih 11 bodova zauzimaju 3. mjesto na tabeli.

Pakš

Kandidatima za Evropu u novoj sezoni može da se pridruži i Pakš sa Đerđijem Bognarom na kormuilu, poznat po svom napadačkom fudbalu. U prethodne tri godine Pakš je imao najbolje strelce lige u liku Janoša Hana, Martina Adama i Barnabasa Varge. Prošlu sezonu su okončali na 5. mjestu upravo ispod današnjeg protivnika, sa ukupno 49 osvojenih bodova. U novoj sezoni imaju 2 pobjede, 2 remija i jedan poraz te sa ukupno osvojenih 8 bodova zauzimaju 8. mjesto na tabeli. U prošloj sezoni su odigrali 3 međusobna duela, od kojih je samo jedan pripao ekipi Pakšija (1:4).

Prijedlog

Pošto su obje ekipe napadački orijentisane mi vam predlažemo igru GG po kvoti 1.56 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.