Ponedeljak, 25/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
25/09Coventry City vs Hadersfild TaunDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
24/09/2023 15:13
U ponedeljak ćemo gledati poslednju utakmicu 8. kola Čempionšipa, a koplja će ukrstiti ekipe Koventrija i Hadersfilda. Meč je na programu od 21 čas.
Koventri

Solidno je započela ekipa Koventrija novu sezonu, pošto su nakon uvodnog kola poraženi od realno jačeg i kvalitetnijeg Lester (2:1), uslijedila je pobjeda na domaćem terenu i to protiv ekipe Mildzbroa koja je slovila za jednog od favorita za osvajanje Čempionšipa. Međutim nakon toga ekipa Koventrija je upisala 4 uzastopna remija. Redom su dijelili bodove sa Svonsijem (1:1), Sanderlendom (0:0), Votfordom (3:3) i Halom (1:1). U poslednjem kolu su poraženi 3:2 od ekipe Kardifa u Velsu, pa sa trenutnih 7 osvojenih bodova zauzimaju 19. mjesto na tabeli. U prošlosezonskim okršajima su oba puta slavili protiv ekipe Hadersfilda pa će to sigurno biti motiv više za domaćine.

Hadersfild

Okončao je Hadersfild prošlu sezonu na 18. mjestu i tako uspio da sačuva svoje mjesto u drugoj po kvalitetu ligi Engleske. Otvaranje nove sezone je bilo veoma loše, pošto je odmah na startu ekipa povezala 3 poraza, najprije od Plimuta u prvom kolu Čempionšipa, potom ispadanje iz kupa i poraz od Midlzbroa, da bi potom u drugom kolu poraženi od Lestera kod kuće (0:1). Prvi bodovi u novoj sezoni su došli nakon remija sa dželatom u kupu Midlzbrouom (1:1). U poslednja tri kola su zabilježili 2 pobjede i 1 remije što ih je udalji od mjesta koja su rezervisana za najlošije timove u ligi. Trenutno su sa 8 osvojenih bodova na 17. mjestu na tabeli, a eventualna pobjede na današnjem meču bi ih lansirala u gornji dio tabele.

Naš prijedlog

Pošto obje ekipe slabije brane svoj gol, predlažemo igru GG po kvoti 1.72 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.