Utorak, 26/09 - Fudbal, Italija, Serija B
26/09Specija vs BrešaDupla šansatip: X2
6 / 10 Ulog
25/09/2023 22:24
Italijanska Serija B se polako ali sigurno zahuktava,a za vas smo ovog puta analizirali duel između Specije i Breše. Početak susreta između dva nekadašnja prvoligaša je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Specija

Specija je nažalost prošle sezone ispala iz Serije A, i to posle doigravanja od Verone, jer je taj meč tim iz grada ljubavi dobio rezultatom 3:1.
Naravno, primarni cilj tima iz Ligurije će biti ekspresni povratak u društvo najboljih, uz konstataciju da će to sve biti veoma težak zadatak.
U ovom trenutku se Specija nalazi na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, a u prošlom kolu je najveće razočarenje dosadašnjeg toka Serije B poraženo na svom terenu od Ređijane, kada je bilo 1:2.
Na domaćem terenu je Specija odigrala do sada dva meča i doživela isto toliko poraza.

Breša

Breša poput Specije želi da se na kraju sezone domogne pozicije koja donosi prohodnost ka najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, a sigurno je da bi svi u klubu za početak bili zadovoljni i sa plasmanom u plej-of.
Trenutno se Breša nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli sa sedam osvojenih bodova, a do sada je ovaj klub odigrao samo tri meča i još uvek ne zna za poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Venecije kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Specija igra jako loše na startu prvenstva, a pogotovu na domaćem terenu i mišljenja smo da bi Breša to sve mogla i morala da iskoristi pa vam hrabro preporučujemo da odigrate duplu šansu x2 uz fantastičnu kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.