Petak, 29/09 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
29/09Boka Juniors vs Palmeiras1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/09/2023 23:48
U noći između četvrtka i petka je na programu i drugi polufinalni susret ovogodišnjeg izdanja Kopa Libertadoresa, u kom će snage odmeriti Boka Juniors i Palmeiras. Početak tog meča je zakazan za 02:30h.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors igraju promenljivo u poslednje vreme, mada treba napomenuti da je ovaj tim sve podredio završnici Kopa Libertadoresa.
U prošlom kolu argentinskog Liga Kupa, tim sa Bombonjere je na svom terenu samo remizirao protiv Lanusa a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz konstataciju da se domaćin propisno ispromašivao na tom duelu.
Inače, do plasmana među četiri najbolja tima Južne Amerike, Boka Juniors je stigla nakon eliminacije Rasinga, i to posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto su oba susreta završena bez pogodaka.

Palmeiras

Palmeiras je prošle sezone igrao sjajan fudbal, što je bilo dovoljno za naslov prvaka Brazila, pa su tako Zeleni nakon dva vezana trofeja u Kopa Libertadoresu, stigli i do titule u Seriji A.
Ovo je četvrto uzastopno polufinale za brazilskog velikana, a do njega je ova ekipa stigla nakon eliminacije Pereire, a sve je bilo rešeno već u prvom meču kada je Palmeiras na gostovanju slavio sa 0:4.
Inače, trenutno se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A,  a u prošlom kolu su Zeleni poraženi od Gremija sa 1:0.

Naš predlog

Ne treba ovde zaista očekivati previše pogodaka, ali smo mišljenja da bi Boka uz veliku pomoć svojih navijača koji možda slove i za najbolje na svetu mogla da upiše minimalan trijumf, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.