Četvrtak, 28/09 - Fudbal, Italija, Serija A
28/09Đenova vs Roma1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
26/09/2023 23:55
Italijanska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Đenove i Rome. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Đenova

Fudbaleri Đenove za primarni cilj ove sezone naravno imaju opstanak u društvu najboljih, iako to neće biti nimalo lak zadatak.
Pre svega, podsećamo vas da su popularni Grifoni prošle sezone nastupali u Seriji B i nakon sjajnih igara u završnici sezone uspeli da dođu do ekspresnog povratka u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
U ovom trenutku se Đenovljani nalaze na šesnaestom mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, a u prošlom kolu su Grifoni poraženi na gostovanju kod Lećea, kada je bilo 1:0.

Roma

Roma nije na najbolji mogući način startovala u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto se popularna Vučica nakon pet odigranih mečeva nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo pet osvojenih bodova.
Prvi trijumf je ostvaren tek u četvrtom kolu protiv Empolija kada je bilo čak 7:0, ali je u prošlom kolu četa Žozea Murinja ponovo kiksnula, i to na gostovanju kod Torina, kada je bilo 1:1, uz konstataciju da je Roma izjednačujući pogodak primila u samom finišu susreta.

Naš predlog

Đenova prima baš dosta golova na svom terenu, a na dva odigrana susreta je primila čak šest pogodaka.
Na sve to, Vučica mora da ide na trijumf kako bi se uključila u borbu za mesto koje vodi u neko od evropskih takmičenja, pa vam hrabro savetujemo da odigrate čistu dvojku uz kvotu 2.20 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.